Spring til indhold
Tilbage til boligoversigt
Udlejet

Leje

Bolignummer 310

A. C. Meyers Vænge 130, 5. th

-

89m²

3 vær.

Se på kort

Kontakt mægler

Om lejlighederne

I Teglbyen findes der i alt 176 boliger, som både er rækkehuse og lejligheder. Boligerne varierer i størrelse fra 62 til 167 m3 og med mellem 2 til 7 værelser.

Køkkenerne har hvad enten du bor i rækkehus eller i lejlighed, får du et moderne HTH-køkken med hvide grebsfrie låger. Af hårde hvidevarer findes induktionskogeplader, indbygningsovn, integreret køle-fryseskab og opvaskemaskine.

I rækkehusene er der et skønt privat uderum som enten består af en gårdhave, altan og gårdhave eller tagterrasse og gårdhave. De fleste lejligheder har ligeledes et uderum i form af altan eller terrasse, enkelt lejligheder har ikke et privat uderum men en svalegang.

Badeværelserne er lyse og hvidmalede i moderne stil. Alle skuffemoduler/skabe er hvide og fra HTH og der er i boligerne klargjort med stik, til installation af vaskemaskine og tørretumbler.

Om området

Grønne omgivelser – midt i byen

Teglbyen er beliggende i Sydhavn, som består af Teglholmen, Enghave Brygge, Sluseholmen og Frederiks Brygge. Området er bygget op omkring små og store kanaler og der er rig mulighed for at udnytte disse fuldt ud.

Her er du tæt på vandet, grønne områder og alt det Sydhavnen har at byde på.
Gå en tur mellem kanalerne, over de små broer og langs de flotte forskellige farvede murstensbyggerier. Tag plads på en af caféerne og drik en varm kop kaffe på en kold vinter dag, eller et koldt glas vin på em varm sommeraften.

Udover at være tæt på vandet, får du det bedste af København. Teglbyens placering giver dig lynhurtig adgang til indre by, resten af Danmark – og verden.

Med en cykel kan du komme til Fisketorvet på 8 min, Rådhuspladsen på 14 min, Kødbyen på 8 min eller Amager Fælled på 9 min.

1000m Grønt område
200m Fitness
700m Indkøb

Detaljer

Sagsnummer

11875310-2

Adresse

A. C. Meyers Vænge 130, 5. th

Salgstype

Leje

Ejendomstype

LD+3

Størrelse

89m²

Værelser

3

Terrasse/altan

Altan

Månedlig leje

-

Depositum

-

Status

Udlejet

Tilgængelig d.

-

Lejevilkår og betingelser

3 måneders depositum + 1 måneds forudbetalt husleje, opkræves ved lejekontraktens underskrift.


Husleje for den første måneds husleje plus vand og varme, opkræves ved lejekontraktens underskrift.


Ubegrænset.


Lejlighederne betaler vand og varme aconto pr. måned

Rækkehusene betaler vand aconto pr. måned, mens varme betales
direkte til forsyningsselskabet


Lejestigning ifølge nettoprisindekset.