Spring til indhold

Teglbroen

Vandkvartererne i Københavns Havn er nogle af byens mest attraktive nabolag. Teglbroen er ingen undtagelse. Kvarteret danner bro mellem havnebassinets spændende aktiviteter og indre bys mange muligheder.

Boligvælger – Teglbroen

Bo ved vandet tæt på byen

I Teglbroens lejligheder er der lagt stor vægt på at skabe lyse og rummelige hjem med gode planløsninger. Lejlighederne varierer i størrelse fra de mindste på 61 m2 til de største på 151 m2 og mellem 2 til 5 værelser.

Alle boliger har et stort køkken/alrum, rummelig entré og gode regulære værelser. Hver lejlighed har mindst én altan eller egen terrasse. Den store gård er et perfekt supplement til de flotte, maritime omgivelser. Her er trygt for børnene at lege, og de voksne kan tage sig en pause fra det livlige miljø på havnen.

Lejlighedernes gulve er massive parketgulve, ligesom køkken bordpladen er af massivt træ. Alle hårde hvidevare er fra Siemens, med undtagelse af emhætten.

Den ene af projektets facader er placeret ud til kanalen, hvor du har mulighed for at gå direkte ned i kanalen med din kajak eller lign. Herfra kan du via kanalerne sejle dig en tur til kanalerne i Sluseholmen mv.

Et liv på vandet, tæt på byen

Gå en tur mellem kanalerne, over de små broer og langs de flotte forskellige farvede murstensbyggerier. Tag plads på en af caféerne og drik en varm kop kaffe på en kold vinter dag, eller et koldt glas vin på en varm sommeraften.
500 m Metro M4 (åbner 2024)
1700 m Grønne områder
100 m Skole
350 m Indkøb

Teglbroen er beliggende i Sydhavnen, som består af Teglholmen, Enghave Brygge, Sluseholmen og Frederiks Brygge. Området er bygget op omkring små og store kanaler og der er rig mulighed for at udnytte disse fuldt ud.

Teglbroen er for alle og her får du mulighed for masser af luft, vand og hyggelige atmosfære omkring dig.

Med en lejlighed i Teglbroen har du let adgang til alle byens faciliteter og med den nye metro forbindelse i 2024, kan du komme til centrum på blot 5 min.

Du behøver dog ikke vente på metroen, for at komme hurtigt til centrum eller andre af byens attraktive tilbud. Med en cykel kan du komme til Fisketorvet på 6 min, Rådhuspladsen på 14 min, Kødbyen på 8 min eller Amager Fælled på 10 min. Eller du kan hoppe på bussen som kan køre dig til hovedbanegården på ca. 15 min.

Er Teglbroen noget for dig?

Kontakt os gennem formularen, så vil du blive inviteret med næste gang vi afholder åbent hus i en af boligerne.

Du kan også kontakte os direkte på tlf: 3330 7800 eller vores mail 118@edc.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt mægler