Spring til indhold

Teglbyen

Skandinavisk design med lys, luft og plads til udeliv

Boligvælger – Teglbyen

Skandinavisk design med lys, luft og plads til udeliv

Boligerne i Teglbyen passer med deres varierede størrelser til både små og store børnefamilier, singlen og parret – der vil udnytte byens mange kulturelle tilbud, men også vil kunne nyde naturen, vandet og friheden. Der findes både lejligheder og rækkehuse i Teglbyen og de varierer mellem 62 og 167 m2 og 2 til 7 værelser.

Boligerne er bygget i klassisk stil og interiøret er præget af et elegant, enkelt og eksklusivt udtryk, netop det som kendetegner skandinavisk design. Alle boligerne er lyse og har adgang til egen altan, terrasse el. tagterrasse eller det grønne fællesareal, hvor den friske luft kan nydes med morgenkaffen eller vin på en lun aften.

Hvad enten du bor i rækkehus eller i lejlighed, får du et moderne HTH-køkken med hvide grebsfrie låger. Af hårde hvidevarer findes induktionskogeplader, indbygningsovn, integreret køle-fryseskab og opvaskemaskine. Der er desuden fine parketgulve i alle boliger. Badeværelserne er lyse og hvidmalede i moderne stil. Alle skuffemoduler/skabe er hvide og fra HTH og der er i boligerne klargjort med stik, til installation af vaskemaskine og tørretumbler.

Rækkehus med plads til hele familien

I rækkehusene er der et skønt privat uderum som enten består af en gårdhave, altan og gårdhave eller tagterrasse og gårdhave. Rækkehusene består af enten 2 eller 3 etager og har 4 til 7 værelser, samt både et toilet og et badeværelse.

Grønne omgivelser – midt i byen

Teglbyen er beliggende i Sydhavn, som består af Teglholmen, Enghave Brygge, Sluseholmen og Frederiks Brygge. Området er bygget op omkring små og store kanaler og der er rig mulighed for at udnytte disse fuldt ud. Her er du tæt på vandet, grønne områder og alt det Sydhavnen har at byde på.

Gå en tur mellem kanalerne, over de små broer og langs de flotte forskellige farvede murstensbyggerier. Tag plads på en af caféerne og drik en varm kop kaffe på en kold vinter dag, eller et koldt glas vin på em varm sommeraften. Udover at være tæt på vandet, får du det bedste af København.

Teglbyens placering giver dig lynhurtig adgang til indre by, resten af Danmark – og verden. Med en cykel kan du komme til Fisketorvet på 8 min, Rådhuspladsen på 14 min, Kødbyen på 8 min eller Amager Fælled på 9 min.
1000 m Grønne områder
700 m Offentlig transport
800 m Indkøb
300 m Fitness
1400 m Havnebadet Sluseholmen
750 m Skole
2000 m Fisketorvet
1500 m Friluftsbad

Lejligheder i flere størrelser

De fleste lejligheder har som rækkehusene, et uderum i form af altan eller terrasse, enkelt lejligheder har ikke et privat uderum men en svalegang. De varierer i størrelse fra 2 til 4 værelser og kan lægge i stueetagen eller helt optil 6. sal.

Har du fundet en bolig der passer dine behov?

Kontakt os gennem formularen, så vil du blive inviteret med næste gang vi afholder åbent hus i en af boligerne.

Du kan også kontakte os direkte på tlf: 3330 7800 eller vores mail 118@edc.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt mægler