Spring til indhold

West Coast Park

Eksklusiv beliggenhed på Teglholmen med vand på tre sider af bebyggelsen.

Boligvælger – West Coast Park

Tæt på alt det vigtige

Tusindvis af teglsten blev gennem mange år lavet af flittige hænder på Teglholmen. I dag bygger vi videre og skaber 140 moderne lejligheder i høj kvalitet, som er klar til indflytning nu.

Bebyggelsen hedder West Coast Park og ligger bynært og attraktivt på Teglholmen – en del af Københavns Havn. Her er plads til store boligdrømme hos både unge par, børnefamilier eller modne mennesker, som gerne vil være en del af livet i København og samtidig have alle muligheder for udfoldelse i levende omgivelser.

West Coast Park har både fokus på de fine detaljer og de store linjer, som gør byggeriet til et sted, hvor man føler sig hjemme.

Nærheden til vandet giver de fleste mennesker stor glæde hele året rundt. Vandet er så rent, at man hele sommeren kan bade i havnebadet på Ben Websters Vej. Her holder en livredder om sommeren et vågent øje med de badende. Hvis man hellere vil kigge på vandet og det liv, der udspiller sig på havnen og kanalerne, så kan man slå sig ned på en af områdets mange cafeer.

Boligvælger – West Coast Park

West Coast Park

Når du bor i West Coast Park kan du let komme til alt det vigtige for dig. Du kan f.eks. tage en hyggelig tur med Havnebussen til Kongens Nytorv en varm sommer dag, det tager blot 30 min. Eller hop på cyklen og tag en tur til Amager Fælled på små 7 min. Er du ikke til havet eller cyklen, så går bussen 250 meter fra West Coast Park og her kan du hurtigt komme til indre by eller til Sydhavn st., som kan fører dig både ind og ud af byen.
1300 m Grønne områder
300 m Indkøb
500 m Skole
250 m Havnebussen

Tegnet af Holscher Nordberg

Ejendommen er bygget i røde og brune sten, så den giver indtryk af at bestå af flere mindre ejendomme. Indtrykket af flere mindre ejendomme forstærkes af, at etagerne varierer i højden. Det giver hygge og atmosfære og bidrager til, at man får lyst til at slå sig ned i det hyggelige, fælles gårdmiljø, hvor der er plads til leg, afslapning og fællesskab.

West Coast Park indbyder til samvær og hygge. Derfor er der også indrettet et beboerhotel, så man kan leje en lejlighed, når der f.eks. kommer gæster i en weekend. Beboerhotellet er smagfuldt indrettet og indeholder to soveværelser, bad, køkken og stue.

Boligvælger – West Coast Park

“Arkitekt Nils Holscher fortæller, at mod nord og vest – ud mod kanalerne – har arkitekterne ladet sig inspirere af kanalmiljøet, som er kendt fra Holland. Mod syd matcher arkitekturen de stolte byggetraditioner for boligkarreer, som kendetegner København. Mod øst er bygningen tænkt ind i havnemiljøet. Byggeriet passer derfor perfekt til området, hvor der ikke mindst er masser af vand og kanaler, som er forbundet til området med bl.a. små broer.”

Er din næste bolig i West Coast Park?

Kontakt os gennem formularen, så vil du blive inviteret med næste gang vi afholder åbent hus i en af boligerne.

Du kan også kontakte os direkte på tlf: 3330 7800 eller vores mail 118@edc.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt mægler