Spring til indhold

Pentapart

Bo til leje i det attraktive Pentapart på Teglholmen – Her kombineres naturens rolige omgivelser med Københavns pulserende liv.

Boligvælger – Pentapart

Pentapart

Bo til leje i det attraktive Pentapart på Teglholmen – Her kombineres naturens rolige omgivelser med Københavns pulserende liv.

Boligvælger – Pentapart

Pentapart

Bo til leje i det attraktive Pentapart på Teglholmen – Her kombineres naturens rolige omgivelser med Københavns pulserende liv.

Boligvælger – Pentapart

71 perfekt indrettede lejelejligheder

Stuelejlighed ud til kanalen? Penthouse med stor tagterrasse? – Pentapart har det hele.

Pentapart byder på lejeboliger fra 64 til 180 m2 og mellem 2 til 5 værelser. Lejlighederne er lyse og rummelige, nogle med tagterrasse, mens andre har en eller to altaner. Køkkenet er indrettet med hvide låger og greb i lige linjer, samt hårde hvidevarer. I badeværelserne er der indrettet vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Fra størstedelen af lejlighederne i stueetagen er der udgang til private terrasser, som afskærmes af en hæk og dermed bevarer det private rum.

Nyd solen året rundt i Pentaparts store lyse gårdrum

Byhusenes forskellige niveauer er placeret, så solen kommer så meget ind som muligt.

Gården inviterer til mange aktiviteter med både legeplads og stor græsplæne, hvor du trygt kan lade børnene spille bold og få nye bekendtskaber. De flotte bede med træer og græs er indrammet af siddeplinte, hvor formiddagskaffen kan nydes i godt selskab med veninden eller naboen. Små stier går fra den ene lyse opgang til den anden på tværs af græsset i det indbydende gårdrum.

Du kan parkere din cykel ved en af de mange cykelstativer i gården og leje din egen parkeringsplads til bilen i kælderen under Pentapart. Det er også her, du finder depotrummet til din lejelejlighed, hvis du ikke vælger en med depot i lejligheden.

Tæt på alt til hverdag og weekend

Når du bor til leje i Pentapart kan du let komme til alt det vigtige for dig – Naturområder, caféer, indre by, offentlig transport, indkøb, skole, arbejde og meget mere
150 m Netto
200 m Havnebussen
200 m Offentlig transport
750 m Metro (åbner i 2024)
1000 m Italienske specialiteter
1300 m Grønne områder
2000 m Amager Fælled
1700 m Sydhavnstippen
2600 m Valbyparken

Arkitekturen

Pentapart er et frirum flankeret af Sydhavnens kanaler og et spirende café- og iværksættermiljø. Den unikke arkitektur og det enestående gårdrum, danner rammer for mange oplevelser og historier. Det er her historierne starter, her de skabes, og her de genfortælles.

Indbydende og forfriskende står Pentaparts facade som en familie af individuelle byhuse. Referencen til hollandsk byggestil er gjort tydelig med varierende højde og materialer.

Pentapart giver en oplevelse til alle i byrummet med skift mellem røde og lyse mursten, mellem fremskudte og tilbagetrukne facader. Tæt på er variationen stor, men på afstand opdager man en rolig helhed med gennemgående mønstre og materialer.

Ejendommen hæver sig højest mod Støberigade og daler langsomt ned mod sidegaderne og havnens rolige kanaler.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til projektet

Kontakt os gennem formularen, så vil du blive inviteret med næste gang vi afholder åbent hus i en af boligerne.

Du kan også kontakte os direkte på tlf: 3330 7800 eller vores mail 118@edc.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt mægler