Spring til indhold

Teglholm Havnepark

Bo til leje ved vandet og tæt på indre by – En grøn oase i maritime omgivelser

Boligvælger – Teglholm Havnepark

Boliger der passer til dine behov

Teglholm Havnepark ligger ud til Frederiksholmsløbet. Boligerne varierer i størrelser mellem 60 – 148 m2 og 2 – 5 værelser, her er altså både plads til små og store familier, singlen eller parret. Der findes både lejligheder og rækkehuse i projektet og de har alle enten altan, terrasse eller tagterrasse.

Boligerne er bygget med fokus på variation og visuelle oplevelser i form af forskudte højder og facadernes specielle udformning.

Hvad enten du bor i rækkehus eller i lejlighed, får du et moderne Tvis-køkken med hvide låger. Af hårde hvidevarer forefindes induktionskogeplade, indbygningsovn, integreret kølefryseskab og opvaskemaskine. Der er desuden fine parketgulve i alle boliger og gulvvarme i hele lejligheden.

Badeværelserne er lyse og hvidmalede i moderne stil, med mørke fliser. Alle skuffemoduler/skabe er hvide og fra Tvis og der er klargjort med stik, til installation af vaskemaskine og tørretumbler.

Teglholm havnepark har et skønt grønt gårdmiljø, som er et perfekt supplement til de fantastiske maritime omgivelser. Her er der trygt for børnene at lege – og de voksne kan tage sig en fredelig grøn pause fra det livlige miljø på havnen.

Boligvælger – Teglholm Havnepark

Penthouse med tagterrasse

Teglholm Havnepark byder blandt andet på penthouse lejligheder med tagterrasse, altan mod gården og gaden, samt rummelig indretning.

Vandet som omdrejningspunkt

Visionen for Teglholm Havnepark er at skabe et imødekommende og venligt boligmiljø med en markant arkitektonisk identitet. Der er fokus på variation og visuelle oplevelser, og samtidig bevares en samhørighed med det oprindelige maritime miljø.

Variationen kommer bl.a. til udtryk i de forskudte højder samt I facadernes specielle udformning. Her bidrager især altanernes design og placering til liv og bevægelse i udtrykket. Ejendommen opføres i teglsten i en nuance, der matcher havets farver. De smukke teglmure er desuden inspireret af de originale gamle pakhuse, der tidligere kendetegnede området ved havnen.

I udformningen af de enkelte boliger er der lagt vægt på at skabe lyse og rummelige hjem med effektive planløsninger. Der er flere forskellige boligtyper at vælge imellem – og uanset størrelse og disponering er boligerne velproportionerede med regulære rum, der er nemme at møblere.

Boligvælger – Teglholm Havnepark

Tæt på det bedste af København

I Teglholm Havnepark er vandet et vigtigt omdrejningspunkt – og ikke blot hvad angår udsigt og havneidyl. Havnebassinet og områdets kanaler byder nemlig på et utal af rekreative muligheder, som f.eks. kajakroning, lystfiskeri og badning om sommeren.

Men Teglholm Havnepark er meget mere end vand og havn. Den er en del af et aktivt bymiljø, hvor det hele findes i nærområdet. F.eks. er der flere daginstitutioner, Skolen i Sydhavnen, ind købsmuligheder og en effektiv offentlig transport, som forstærkes yderligere med åbningen af ny metrostation næsten lige ved siden af Teglholm Havnepark.
900 m Metro (Åbner i 2024)
1400 m Grønt område
300 m Indkøb
1400 m Havnebadet – Sluseholmen
700 m Skole
200 m Legeplads

Har du fundet en bolig der passer dine behov?

Kontakt os gennem formularen, så vil du blive inviteret med næste gang vi afholder åbent hus i en af boligerne.

Du kan også kontakte os direkte på tlf: 3330 7800 eller vores mail 118@edc.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt mægler