Spring til indhold
Tilbage til boligoversigt
Udlejet

Leje

Bolignummer 40

Nordre Teglkaj 12, 3. tv.

-

104m²

4 vær.

Se på kort

Kontakt mægler

Om Lejlighederne

Teglholm Havnepark består af 127, som både er rækkehuse og lejligheder. Boligerne varierer i størrelse fra 60 til 148 m2 og mellem 2 til 5 værelser.

Rækkehusene er beliggende i den sydlige ende af ejendommen, mens lejlighederne er beliggende hele vejen rundt i ejendommen. Rækkehusene har to terrasser og en tagterrasse, mens lejlighederne har altan, terrasse eller tagterrasse.

Hvad enten du bor i rækkehus eller i lejlighed, får du et moderne Tvis-køkken med hvide låger med greb. Af hårde hvidevarer forefindes induktionskogeplade, indbygningsovn, integreret kølefryseskab og opvaskemaskine. Det hvide køkken står i fin kontrast til parketgulvet. Der er gulvvarme i hele boligen.

De fleste lejligheder har i forlængelse af køkkenet en dejlig stue med plads til sofahjørne. Herfra har nogle lejligheder udgang til lejlighedens uderum, samt lejlighedens værelser.

Badeværelserne er lyse og hvidmalede i moderne stil, med mørke fliser. Alle skuffemoduler/skabe er hvide og fra Tvis og der er klargjort med stik, til installation af vaskemaskine og tørretumbler.

Om området

I Teglholm Havnepark er vandet et vigtigt omdrejningspunkt – og ikke blot hvad angår udsigt og havneidyl. Havnebassinet og områdets kanaler byder nemlig på et utal af rekreative muligheder, som f.eks. kajakroning, lystfiskeri og badning om sommeren.

Men Teglholm Havnepark er meget mere end vand og havn. Den er en del af et aktivt bymiljø, hvor det hele findes i nærområdet. F.eks. er der flere daginstitutioner, Skolen i Sydhavnen, indkøbsmuligheder og en effektiv offentlig transport, som forstærkes yderligere med åbningen af ny metro st. i 2024, næsten lige ved siden af Teglholm Havnepark.

Med en bolig i Teglholm Havnepark er du tæt på det bedste af København. Og med Teglholmens fordelagtige placering i forhold til infrastruktur og Københavns Lufthavn får du samtidig nem adgang til resten af Danmark og Sverige – og resten af verden.

Tag cyklen til Rådhuspladsen på 14 min, Fisketorvet på 6 min, Kødbyen på 8 min, Amager Fælled på 8 min eller Zoologisk Have på blot 15 min. Fra din bolig er der ca. 1 km til Sydhavn st. og 300 meter til nærmeste busstoppested.

400m Indkøb
200m Legeplads
500m Offentlig transport

Detaljer

Sagsnummer

11849640-1

Adresse

Nordre Teglkaj 12, 3. tv.

Salgstype

Leje

Ejendomstype

A9

Størrelse

104m²

Værelser

4

Terrasse/altan

Altan

Månedlig leje

-

Depositum

-

Status

Udlejet

Tilgængelig d.

-

Lejevilkår og betingelser

3 måneders depositum + 1 måneds forudbetalt husleje, opkræves ved lejekontraktens underskrift.


Husleje for den første måneds husleje plus vand og varme, opkræves ved lejekontraktens underskrift.


Ubegrænset.


Vand og varme betales aconto pr. måned.


Reguleres ifølge nettoprisindekset.