Spring til indhold
Tilbage til boligoversigt
Reserveret

Leje

Bolignummer 65

Alliancevej 27, 2. tv.

-

122m²

4 vær.

Se på kort

Kontakt mægler

Om lejlighedern

West Coast Park består af 140 lejligheder på 73 til 150 m2 og mellem 2 til 5 værelser.

Lejlighederne er lyse og rummelige, og de fleste har kig til vandet. Køkkenet er indrettet med det danskproducerede HTH-køkken med hvide låger og greb i lige linjer, samt Siemens hvidevarer.

Alle lejligheder har altan og/eller terrasse. Stuelejlighederne mod kanalerne har forskudte plan med direkte adgang til vandterrassen, hvor man kan sidde med fødderne i vandet. Flere af de øverste lejligheder har tagterrasse med direkte udgang og en fantastisk udsigt over hele området.

I badeværelserne er der vaskemaskine, tørretumbler og naturligvis gulvvarme. Gulvet står i god kontrast til de hvide elementer, men deres mørkegrå farve som er med til at give en varme til rummet.

Om området

Når du bor i West Coast Park kan du let komme til alt det vigtige for dig. Du kan f.eks. tage en hyggelig tur med Havnebussen til Kongens Nytorv en varm sommer dag, det tager blot 30 min. Eller hop på cyklen og tag en tur til Amager Fælled på
små 7 min.

Er du ikke til havet eller cyklen, så går bussen 250 meter fra West Coast Park og her kan du hurtigt komme til indre by eller til Sydhavn st., som kan fører dig både ind og ud af byen.

Du behøver dog slet ikke tage væk fra området, her er du nemlig både tæt på vandet, grønne områder og alt det sydhavnen har at byde på. Gå en tur mellem kanalerne, over de små broer og langs de flotte forskelligfarvede murstensbyggerier. Tag plads på en af caféerne og drik en varm kop kaffe på en kold vinterdag, eller et koldt glas vin på en varm sommeraften.

Dagligdagens indkøb kan let klares i Netto eller Spar, blot 250 meter fra dit hjem, eller i Supermarco med italienske specialiteter. Børnehuset Støberigade og den nye skole i Sydhavnen ligger lige rundt om hjørnet. Udover at der er tale om gode institutioner, så er skolen kåret til verdens bedste skolebyggeri.

250m Offentlig transport
1800m Grønne områder
200m Indkøb

Detaljer

Sagsnummer

11849865-3

Adresse

Alliancevej 27, 2. tv.

Salgstype

Leje

Ejendomstype

G3

Størrelse

122m²

Værelser

4

Terrasse/altan

Altan

Månedlig leje

-

Depositum

-

Aconto

-

Status

Reserveret

Tilgængelig d.

-