Spring til indhold
Tilbage til boligoversigt
Udlejet

Leje

Bolignummer 47

Alliancevej 11, 3. tv.

-

96m²

3 vær.

Se på kort

Kontakt os

Om lejlighederne

Pentapart består af lejligheder fra 64 til 180 m2 og mellem 2 til 5 værelser. Lejlighederne er lyse og rummelige, nogle med tagterrasse, mens andre har altan eller terrasse.

Køkkenerne i Pentapart er lyse og indbyder til hyggelige fællesmiddage.

De hvide, grebsfrie køkken-elementer er i høj dansk kvalitet. De står i skøn kontrast til lejlighedens varme parketgulve. Her er god plads til gæster om det store spisebord.

Siddepladsen på en blød hynde i vindueskarmen markerer overgangen fra køkken til stue. Her har du en fantastisk udsigt til kanalen gennem de store vinduespartier.

I de fleste lejligheder er stuen forlænget af en stor altan over Teglholmens kanal.

Badeværelset synes at give varme fra sig, i en stærk kontrast mellem hvide kvalitetselementer med greb og store mørkegrå klinker med lyse fuger. Det rummelige badeværelse med plads til hele familien, oplyses af de mange indbyggede LED-spots i loftet og har en energibesparende vaskesøjle.

Om området

Om du er Landkrabbe, Strandløve eller Vandhund? Så er Sydhavnen helt sikkert noget for dig.

Når du bor i Pentapart kan du let komme til at det vigtige for dig. Tag f.eks. en hyggetur med Havnebussen til Kongens Nytorv en varm sommer morgen, det tager blot 30 min. Eller hop på cyklen og tag en tur i Amager Fælled på små 7 min. Er du ikke til havet eller cyklen, så går bussen 200 meter fra Pentapart og her kan du hurtigt komme til indre by eller til Sydhavn st., som kan fører dig både ind og ud af byen. I 2024 forventes den nye metro st. at åbne, som du kan cykle til på blot 2 min.

Gå en tur mellem kanalerne, over de små broer og langs de flotte forskellige farvede murstensbyggerier. Tag plads på en af caféerne og drik en varm kop kaffe på en kold vinter dag, eller et koldt glas vin på en varm sommeraften.

Dagligdagens indkøb kan let klares i Netto, blot 150 meter fra dit hjem, eller i Supermarco med italienske specialiteter. Børnehuset Støberigade og den nye skole i Sydhavnen ligger lige rundt om hjørnet.

270m Skolen i Sydhavnen
150m Indkøb
200m Offentlig Transport

Detaljer

Sagsnummer

11871947-3

Adresse

Alliancevej 11, 3. tv.

Salgstype

Leje

Ejendomstype

47-3V-T6.A

Størrelse

96m²

Værelser

3

Terrasse/altan

2 x Altan + tagterrasse

Månedlig leje

-

Depositum

-

Aconto

-

Status

Udlejet

Tilgængelig

-

Lejevilkår og betingelser

3 måneders depositum + 1 måneds forudbetalt husleje, opkræves ved lejekontraktens underskrift.


Husleje for den første måneds husleje plus vand og varme, opkræves ved lejekontraktens underskrift.


Ubegrænset.


Vand og varme betales aconto pr. måned.


Lejestigning ifølge nettoprisindekset.